Finnes det Levitra kuponger?

Potensmidler er dyrt, og du får dem ikke på blå resept. Finnes det måter å spare penger på Levitra?


De fleste av oss lever på relativt normale lønninger, men de strekker ofte ikke til for å kunne leve et normalt liv. Mange av oss opplever at medisiner blir dyrt og behandling for helseplager koster skjorta om man skal gå utenom ventelister og gjør det i private helsetiltak. Ofte oppleves det lettere å gå til de private legekontorene og man får gjerne hjelpen man trenger der mye kjappere.

Offentlig eller privat?

Det er mange årsaker til at folk gjerne velger å gå til de private helsetiltakene. Som oftest er det veldig kort ventetid. Det vil si at man kommer til kjappere enn man gjerne gjør på legevakten eller hos fastlegen. Legevakten er heller ikke et sted man henvender seg om man trenger potensmiddel, der er det alvorlig syke som skal henvende seg og få nødvendig hjelp.


Fastlegene har ofte veldig begrensede åpningstider, men det er også disse legene man skal forholde seg til når det gjelder ens helse på generell basis. De vil så skrive ut henvisninger til spesialister etter hvert som du skulle trenge det. Men også her kan ventetiden være lang, alt etter hvilke helseplager du opplever og hvor alvorlige de er.


En legetime i det vanlige helsevesenet koster gjerne rundt 200 kr og skal du inn i det private må du regne med å betale dobbelt så mye og vel så det. Der ligger timesprisene på mellom 500 og 700 kr hos vanlig lege og spesialist. Men om du skal inne for å få potensmidler er det også slik at du faktisk må betale for medisinene, noe som er veldig dyrt.


Levitra og andre potensmidler som brukes for å hjelpe de som opplever erektil dysfunksjon fås bare på hvit resept, ikke blå resept. Det er fremmet forslag på stortinget om at det skal kunne gå an å få disse medisinene på blå resept ettersom det er medisiner som er veldig viktige for mange menns livskvalitet at de har et sunt og godt sexliv. Samtidig er også impotens et av symptomene på veldig mange fysiske og psykiske sykdommer og det er et symptom som i høyeste grad må tas på alvor.


Prisene på Levitra er like høye som på andre potensmidler, og ettersom de ikke fås på blå resept vil bruk av medisinen generelt sett ha ganske høye kostnader. Prisene på tablettene er som følger: 5 mg: Enpac: 4 stk. kr 263,90. 10 mg: Enpac: 4 stk. kr 313,30. 12 stk. kr 869,90. 20 mg: Enpac: 4 stk. kr 345,20. 12 stk. kr 965,70.


Om du da går til fastlegen og får oppfølging for dette problemet, vil det ikke koste deg så mye over tid som det vil gjøre å gå til privat lege. Fastlegen kjenner deg og din medisinske historie og kan følge deg opp med tanke på både effekt og bivirkninger av medisinene du tar. Fastlegen vet også hvilke andre legemidler du bruker og hvordan disse vil påvirke Levitra og du også skulle tatt den. Her vil du også få muligheten til å ringe inn eller sende mail for å få fornyet resepten så lenge du har en god relasjon til din fastlege og følger hans eller hennes instrukser.


For mange vil følelsen av skam være ganske fremtredende og de vil dermed lete etter andre steder å få utskrevet disse medisinene. Gjerne i private helseforetak hvor det er kort ventetid, lange åpningstider og man kan være anonym om man ønsker det. Ulempen med å gå til en privat lege er at de ikke har kjennskap til hele din sykehistorie. De vet ikke hvilke medisiner du egentlig tar med mindre du faktisk informerer dem. De fleste vil også insistere på at du kommer tilbake for å fornye reseptene dine, istedenfor å bare ringe inn eller sende sms. Med andre ord så vil hver ny resept koste deg mellom 500 og 700 kr pluss selve kostnaden for medisinene.

Finnes det alternativer?

Så har man konstatert at det å leve med impotens er en veldig dyr affære både for lommebok, psyke og fysisk helse. Da er det greit å begynne å se etter løsninger som kan ty til for at lommeboka ikke skal verke så veldig. En mulighet er å kjøpe generisk Levitra, altså en medisin som har samme effekt, men inneholder billigere komponenter og dermed gjør medisinen adskillig billigere for forbruker å handle.


Disse kan man handle på apotek eller man kan kjøpe dem på nettet i forskjellige nettbutikker. Men det er viktig å passe på at du ikke blir rundlurt og får dårlige eller i verste fall skadelige produkter tilsendt. Dette kan være med å ødelegge din fysiske helse i lang tid fremover. Så her gjelder det å være en bevisst forbruker som vet hvor man skal handle og hvorfor.


Det finnes mange gode sider å handle, så det gjelder å gjøre god Research før du tar ditt valg om hvor du skal handle det du trenger. Det finnes apotek som har medisiner tilgjengelige på nett så lenge du har resept, gjerne elektronisk. Disse kan levere medisiner hjem til deg enten via bud eller via post.

Følg med på hva andre forbrukere sier om nettstedet ved å lete rundt på nettet. Det nytter ikke å feste sin lit til det som står på selve nettstedet ettersom at det kan være falske vitnemål eller folk som er betalt for å komme med positive kommentarer. Derfor er det viktig at du sjekker siden nøye og går igjennom tilbakemeldinger på andre nettsteder så du kan ta en informert avgjørelse om hvor du skal handle dine medisiner.


Dessverre finnes det lite Levitra kuponger å få fatt i som er gyldige i Norge, men man kan handle generisk Levitra på nett om man skulle ønske det. Men selv om man velger å skaffe seg medisinene fra utlandet er det viktig at man faktisk følges opp av egen fastlege i tilfelle noe skulle gå galt når man bruker medisinene man har kjøpt.